Smugkig på den nye ID.7 GTX: en langdistancekrydser med suveræn motorkraft og firehjulstræk

- ID.7 GTX har verdenspremiere på IAA Mobility-messen i sensommeren

- Efter ID.4 og ID.5 vil ID.7 GTX være den tredje model i den sportslige GTX-serie

- ID.7 GTX kombinerer suveræn motorkraft, firehjulstræk og intelligent dynamik

Det er ikke mange uger siden, at Volkswagen præsenterede den nye ID.7 – en luksuriøs elbil i den øvre mellemklasse. Den mest dynamiske modelvariant følger nu efter i sensommeren, hvor ID.7 GTX har verdenspremiere. Udstyret med den seneste generation af 100 % elektriske ID.-drivlinjer, et firehjulstræk med to elmotorer, og en stribe af sportslige designelementer er ID.7 forvandlet til en højt ydende langdistancekrydser. Lanceringen af den nye kraftfulde GTX-model er planlagt til at finde sted på IAA Mobility-udstillingen i München den 5.-10. september 2023.

Sort og rød står for GTX. I interiøret giver detaljer som de røde GTX-kontrastsyninger på sæder, instrumentpanel og døre en følelse af høj kvalitet og diskret sportsappeal. Det udvendige design er derimod præget af designelementer i højglanssort. Sammen med den sorte taglakering, der er standard, og de mørklagte vinduer bidrager disser stiltræk til at give den kommende ID.7 GTX et dynamisk og markant designudtryk.

GTX – optimeret til effektivitet og køreglæde. Ligesom på GTX-versionerne af ID.4 og ID.5 er ID.7 GTX udstyret med det intelligente dualmotor-firehjulstræk, der styres via køreprofilindstillingerne i bilens infotainmentsystem. Denne software, der er udviklet internt af Volkswagen, har altid til formål at opnå den optimale kombination af effektivitet, dynamik og stabilitet. Bilens køreprofilindstillinger styrer ikke kun den elektriske drivlinje, men også alle kontrolsystemer til bremser, styretøj og undervogn afhængigt af, om føreren af bilen har valgt comfort, normal, sport eller individual i køreprofilindstillingerne. ID.7 GTX’s undervogn og styretøj er blevet fundamentalt forbedret og tilbyder en større spændvidde mellem komfort og sportslighed takket være muligheden for valg af køreprofil. Dette understreger ID.7 GTX’s status som flagskibet i ID.-familien.

GTX – en formel på succes. Den sporty GTX-serie har været en del af Volkswagens portefølje i to år nu og nyder stor succes salgsmæssigt. De sportslige versioner af ID.-modellerne kombinerer elektrisk mobilitet, suveræn motorkraft og intelligent sportslighed. Deres sporty design understreger også modellernes særlige karakter og giver GTX-modellerne høj genkendelsesværdi.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk