ErhvervsCenter

Vores erhvervskunder skal have den bedste rådgivning i valg af transport-, service- og finansielle løsninger. Derfor er vi tilknyttet Volkswagens ErhvervsCenter koncept, med dedikerede erhvervskonsulenter der udelukkende tager sig af erhvervslivet og har overblik over moms- og afgiftsreglerne.

I ErhvervsCentret kan du få kortlagt din virksomheds behov, så du får den optimale løsning. Vi rådgiver og vejleder i valg og opbygning af bilerne, og sammensætter individuelle leasing- og finansieringstilbud til netop dit behov. Dette kombineret med fordelagtige service- og reparationskontrakter giver dig tryghed og budgetsikkerhed. Kan du ikke finde tid til at besøge os, kommer vi gerne ud til dig. Giv os blot et kald og aftal et tidspunkt. Ønsker du at prøvekøre en af vores modeller, kan du se vores demobiler her.

Vores erhvervsværksted er en vigtig brik, når du skal holde dig og din virksomhed effektiv og kørende. Bl.a. derfor har vi udvidede åbningstider på værkstederne - ud fra devisen: Vi arbejder når du holder fri.