Ny pris og attraktivt leasingprogram på e-Crafter

Volkswagen Erhvervsbiler gør det endnu mere attraktivt for virksomheder at elektrificere deres flåde af varebiler. Den store 100 % elektriske e-Crafter leverer emissionsfri kørsel, ekstraordinær kørekomfort og trækraft og tilbydes nu til en stærk pris på 415.064 kr. eller en månedlig ydelse på 5.595 kr. på Volkswagen Erhvervsleasing.

Volkswagen Erhvervsbiler tog hul på en ny epoke med introduktionen af den elektriske e-Crafter i starten af 2019. Den agerede spydspids i den elektrificering af Volkswagen Erhvervsbilers store modelportefølje, der vil blive foldet ud over de kommende år. Med sin 100 % elektriske drivlinje giver e-Crafter erhvervslivet en mulighed for at reducere CO2-aftrykket for virksomhedernes flåde af varevogne uden at skulle gå på kompromis i forhold til transportbehov. e-Crafter byder på emissionsfri kørsel kombineret med bilens allerede anerkendte kvaliteter så som velafbalancerede køreegenskaber, ekstraordinære rummelighed og omfattende sikkerhedsudstyr.

Volkswagen Erhvervsbiler har nu gjort det endnu mere attraktivt for erhvervslivet at skifte til en varevogn, der er mere miljøvenlig både i forhold til emission og støj. e-Crafter tilbydes nu til en stærk pris på kun 415.064 kr. ekskl. moms, hvilket er en prisreduktion på 64.965 kr. i forhold til introduktionsprisen. Nyt er også, at e-Crafter nu tilbydes på Volkswagen Erhvervsleasing med en månedlig ydelse på 5.595 kr. og en førstegangsydelse på 49.945 kr. inkl. et Service- og Reparationsabonnement og en løbetid på 48 måneder og 60.000 km kørsel.

e-Crafter er udstyret med drivlinjen fra en e-Golf, hvilket vil sige, at den har en 136 hk stærk elmotor og en 1-trins gearkasse plus et 35,8 kWh batteri, der giver e-Crafter en rækkevidde på 173 km ifølge NEDC-normen. Rækkevidden kan måske fremkalde en skepsis, men under udviklingen af e-Crafter, har Volkswagen indhentet 210.000 køreprofiler fra mere end 1.500 kunder, og konklusionen var, at de fleste chauffører i løbet af en arbejdsdag kørte mellem 70 og 100 km med deres varebil. På den måde passer e-Crafter til kørselsbehovet for den type varebiler, der bliver benyttet i byerne, det der populært kaldes for ”last mile delivery”. Batteriet kan oplades 80 % på 45 minutter med en hurtiglader med 40 kW ladekapacitet, og bruger du en wallbox med 7,2 kW ladekapacitet er batteriet opladet 100 % på 5 timer og 20 minutter. Det betyder, at den kan stå hjemme i firmaet og lade op i løbet af natten.

En række firmaer i Danmark, hovedsagligt kurervirksomheder, har taget e-Crafter ind i deres flåde af varebiler for at teste, om bilen passer ind i arbejdsdagens kørselsmønster. Feedback fra disse virksomheder har været positive, især er chaufførerne glade for den øgede kørekomfort og harmoniske trækkraft, der følger med i en varebil med en 100 % elektrisk drivlinje. At kurervirksomheder har taget e-Crafter ind i deres flåde er også for at forberede sig på en fremtid, hvor kravene til miljøzoner i centrum af storbyerne vil blive skærpet.

Du kan finde yderligere information om e-Crafter her.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk