Transporter 6.1 Ikonet. Opdateret.

Transporter har gennem årtier sat nye standarder og står i dag et som et ikon indenfor erhvervsbiler. Nu kan de danske Volkswagen-forhandlere introducere den nye digitaliserede og optimerede Transporter 6.1, der gør arbejdsdagen bag rattet mere komfortabel, nemmere og mere sikker.

Den opdaterede Transporter 6.1 er landet og står nu klar til at rulle ud på de danske veje og holde dansk erhvervsliv kørende på den bedst mulige måde. Den ikoniske Transporter har undergået en gennemgribende opdatering, der omfatter alt fra et nyt design udenpå og indeni til nye infotainmentsystemer og et væld af avancerede assistentsystemer. Alt sammen sikrer, at Transporter 6.1 er klædt på til at klare erhvervslivets fremtidige transportbehov.

Komplet nyt og opkoblet interiør

Designet på Transporter 6.1 har fået en opdatering, der på en gang giver bilen et nyt visuelt udtryk og samtidig bevarer modellens karakteristiske design. Men det er inde bag rattet, at man for alvor mærker, at Transporter 6.1 repræsenterer et nyt kapitel i modellens lange succeshistorie. Interiøret i Transporter har altid været anerkendt for høj kvalitet og gennemtænkt ergonomi, og med den nye Transporter 6.1 er oplevelsen bag rattet løftet til nye højder. Her har du udsigt til et komplet nyt instrumentbord, der giver interiøret appeal som i en personbil. Basisversionen er allerede godt udstyret, og der er mange muligheder for at opgradere førerpladsen bl.a. med en attraktiv DK Infotainmentpakke til 3.000 kr. ekskl. moms, der byder på Radio Composition Colour med 6,5” touchskærm i farver, 2 x USB-C indgange, We Connect Plus 1 år, eCall og

App-Connect. Interiøret får en ekstra dimension, hvis Transporter 6.1 udstyres med Digitalt Cockpit og Discover Media navigationsanlæg med 8” touchskærm inkl. Streaming og internet, stemmestyring, 2 styk USB-C indgange og trådløst App Connect. Samlet koster denne pakke 22.393 kr. ekskl. moms forudsat, at bilen også udstyres med Multifunktionsrat og Lys & syn pakke.

Leasing af Transporter  

Er du på udkig efter en stærk samarbejdspartner til en attraktiv lav månedlig ydelse, med Service- og Reparationsaftale og som standard er godt udstyret? 
Transporter kan leases fra kr. 1.395,-* og ønsker du den med DSG så kan du lease den fra kr. 1.695,-**

Se flere leasing priser på

Kontakt os

*Brændstofforbrug ved blandet kørsel 13,3 km/l. CO2-udslip 198 g/km. (C). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 110 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 106.905,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

** Brændstofforbrug ved blandet kørsel 12,3 km/l. CO2-udslip 212 g/km. (D). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 150 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 123.000,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.