Van Days

I hele marts måned kan du komme til Van Days hos din Volkswagen forhandler og få gode tilbud på tilbehør, foliering hos RTT, Q8 brændstof kort m.m. Vi har vans i alle størrelser til hurtig levering – fra den kompakte Polo Van til den rummelige Multivan Supervan.

Læs mere om Van Days og de gode tilbud 

Hvad skal du bruge diesel, benzin, plug-in-hybrid eller el?

Polo Van:

Volkswagen Polo Van er den populære model, der på trods af sit kompakte ydre har et rummeligt varerum, så du har plads til dit værktøj når du skal ud til en ny opgave. Med sin størrelse er det den perfekte bybil. Du får masser af komfortudstyr som standard i Polo Van – bl.a. Travel Assist, parkeringssensor for og bag, digital instrumentering, LED-forlygter og meget mere. 

Tiguan Van:

Volkswagen Tiguan Van er en dynamisk SUV, der giver dig optimal komfort i arbejdsdagen. Med sin rummelige kabine får du god plads ved førerpladsen, samt et stort varerum med plads til værktøj, materialer og meget mere. Udstyrsmæssigt får du komfortabelt automatgear, LED-forlygter, nøglefri betjening, Travel Assist, Digital instrumentering og meget mere. 

ID.4 Van:

ID.4 Van er 100% elektrisk, der giver dig en komfortabel kørsel i din arbejdsdag. Bilen er spækket med assistentsystemer, der udover at køre din kørsel mere afslappet, også hjælper til at sikkerheden er i top i ID. 4 Van. Med en rækkevidde på op til 524 km på en opladning, skal du ikke være nervøs for om du når frem til din næste opgave i løbet af arbejdsdagen. 

Multivan Supervan:

Multivan Supervan giver dig masser af plads bade ved førerpladsen, men ikke mindst i varerummet hvor du får en længe på knap 2 meter så du kan laste selv lange genstande. Multivan Supervan fås som e-hybrid, der giver dig op til 49 km elektrisk rækkevidde samt masser af kraftoverskud. Med elektrisk bagklap, LED-matrix-forlygter, Travel Assist, komfortsæder, digital instrumentering og meget mere, får du masser af køreglæde i løbet af din arbejdsdag. 

Læs om modellerne her